Impresszum

Szőke Klaudia ev. kiadózó (továbbiakban: Üzemeltető)
Kisadózó egyéni vállalkozás nyilvántartási száma: 54642681
A weboldal címe: https://szokeklaudia.hu.
Az üzemeltető címe, székhelye: Magyarország, 6800 Hódmezővásárhely, Kistópart utca 3. IX/53.
Az üzemeltető elérhetősége: +36 30 196 3635 , helloklau@szokeklaudia.hu
Az üzemeltető adószáma: 55899903-1-26

Bankszámlaszám: Mkb Bank Zrt – 10300002-10543520-49010011

Tárhely szolgáltató
RACKFOREST ZRT.
Címe:1132 Budapest, Victor Hugo utca 11. 5. em. B05001.
Adószáma: 32056842-2-41

Központi telefonszámuk:
+36 1 211 0044
E-mail: info@rackforest.hu

A 2022. évi XIII. törvény értelmében, amely a kisadózó vállalkozók tételes adózását foglalja magában: 2022. 09.01-től magánszemélyeknek számlázok a KATA szabályoknak megfelelően. Ha szolgáltatást igényelsz tőlem, illetve könyvet vásárolsz az oldalon, úgy magánszemélyként add meg az adataidat, más esetben szolgáltatást, terméket nem tudsz vásárolni tőlem, számlát nem igényelhetsz tőlem.

I. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK

Eltérő írásos megállapodás hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) vonatkoznak a Szőke Klaudia (jogtulajdonos vagy szolgáltató) által tett ajánlatokra, az általa teljesített szolgáltatásokra valamint minden, a szolgáltató által a honlapról jelentkező megrendelővel kötött szerződésre, igényekre, vitákra.

II. Konzultációk, szövegírás

A weboldalon rendelhető tanácsadási szolgáltatások mindegyike személyre szabottan, a megrendelővel való egyeztetés alapján készül.

II. A rendelés menete

A tanácsadás megrendelését egy igényfelmérés és a megrendelővel való pontos egyeztetés, szükség esetén ingyenes 15 perces megbeszélés előzi meg. Ennek során kiderül, a 30-60-120 perces tanácsadás márkaépítési, marketingfolyamatok kiépítését vagy vállalkozásindításhoz szükséges célokat teljesít be.

Az elfogadott ajánlat után a szolgáltatás a Kapcsolatnál található e-mail címen rendelhető meg. Ennek megküldése a jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadását is jelenti. A megrendelés tényét a beküldés után e-mailben visszaigazolom.

II.2. A fizetési késedelem következménye

Amennyiben az elkészült konzultációs anyag megfelelő a megrendelőnek, elküldöm neki a megadott e-mail címre a díjbekérőt, amely tartalmazza a fizetési kötelezettség teljesítésének módját és határidejét. A tanácsadás kizárólag akkor történik meg, ha a megrendelő a szolgáltatási díjat kifizette. Amennyiben a díjbekérőben található határidőn belül nem érkezik meg a vételár, a lefoglalt időpontot a tanácsadásra semmisnek tekintem. 

III. EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK ESETÉN 

III.1. A Szolgáltatás tárgya

A szolgáltatás tárgyát képezi a tanácsadáson túl valamennyi a honlapon aktuálisan megtalálható szolgáltatás és egyéb termék(a továbbiakban együttesen: „termék”). Minden termék azt a célt szolgálja, hogy a Megrendelő a vállalkozói kommunikáció és manipulációmentes marketing terén több (ön)ismerettel rendelkezzen és azok birtokában hatékonyabban kommunikálhasson ügyfeleivel, vevőivel, közönségével és a partnereivel.

A termék megrendelését kizárólag elektronikus úton lehetséges leadni. A Szolgáltató egyéb módon, így különösen telefonon, szóban, postani levélben leadott megrendeléseket nem fogad el.

Ezen szerződés szerint a Megrendelő megbízza a Szolgáltatót, hogy a Megrendelő által igénybe vett terméke(ke)t Szolgáltató a rendelkezésére bocsájtsa. A honlapon közzétett ajánlatokra vonatkozó szerződés a Felek között ráutaló magatartással, a megrendelő e-mail küldésével vagy megrendelő űrlap kitöltésével és leadásával jön létre.

Szolgáltató megtesz mindent annak érdekében, hogy a weboldalon a termékkel kapcsolatos adatok (így különösen a termék ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. A termékek mellett feltüntetett képek illusztrációk. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

III.2. A megrendelés

A honlapon történő megrendelés esetén a megrendelt termékhez esetlegesen járó bónuszt a Szolgáltató térítésmentesen bocsátja a megrendelő rendelkezésére. A termékhez járó kedvezményt vagy bónuszt a Szolgáltató bármikor és bármilyen formában jogosult egyoldalúan – saját mérlegelése alapján – módosítani vagy akár megszüntetni.

A termékek megrendelésekor Megrendelő az alábbi adatokat köteles a szolgáltatás teljesítéséhez rendelkezésre bocsátani:

  • Személyes adatok: név (vezetéknév és keresztnév); e-mail cím; postai cím;
  • Számlázási adatok: magánszemély neve, számlázási címe/lakcíme (utca, házszám, város, irányítószám).

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett rendeléseket és regisztrációkat indoklás nélkül visszamondja vagy elutasítsa. Erről e-mailben küld tájékoztatót a Megrendelő számára.

A termék megrendelését követően a Megrendelő e-mailben visszaigazolást kap a megrendelés adatairól. A termék megvásárlásról szóló alanyi adómentes számlát Megrendelő elektronikusan kapja meg. Az árak forintban értendők.

A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül. Ezen szerződés nyelve a magyar és Magyarország vonatkozó anyagi és eljárási jogszabályai irányadóak rá.

A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit a honlap tartalmazza. A honlap és a termék téves értelmezéséből eredő károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. A Szolgáltató a tőle telhető legnagyobb gondossággal kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére előfordulhat. Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért, elírásokért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

III.3. Megbízási díj, teljesítés, számlázás

A honlapon leadott megrendeléseket banki átutalással vagy online fizetéssel lehet rendezni. A lehetséges fizetési módokról az adott megrendelési űrlapon lehet tájékozódni. Banki átutalás esetén a megrendelésről szóló visszaigazoló üzenetben találhatóak meg az átutaláshoz szükséges információk és határidők.

Bankkártyás fizetés esetén a Megrendelőnek meg kell adnia az érvényes bankkártyaadatait külső szolgáltató felületén, ezzel egyidejűleg arról is nyilatkozik, hogy a megadott bankkártyával jogszerűen rendelkezik. A Felek kijelentik, hogy a megrendeléshez kapcsolódó bankkártyás fizetési lehetőséget, a SimplePay -t,

  • az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.)
    adószám: 24386106-2-42
    üzemelteti.

    A fizetés az üzemeltető biztonságos honlapjára történő átirányítással történik.

Bankkártyás fizetés esetén a Megrendelő elfogadja, hogy a megrendeléskor bekért adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. mint adatfeldolgozó részére. A továbbított adatok köre: név, e-mail cím és számlázási cím adatok. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Ismétlődő fizetés esetén, a megrendelő űrlap kitöltése és leadása után a Szolgáltató a havonta vagy évente esedékes díjat előre, a SimplePayt üzemeltető szolgáltatón keresztül terheli a Megrendelő bankkártyájára. A kártyaadatok titkosított formában, token segítségével továbbítódnak, így sem a Szolgáltató, sem a SimplePay nem fér hozzá ezekhez az adatokhoz.

A díj levonását követő 15 napon belül Szolgáltató elektronikus számlát állít ki a megrendelésről, amelyet elektronikus úton juttat el a Megrendelő számára.

III.4. Visszatérítés

A díj levonását követő 30 napon belül Szolgáltató pénzvisszafizetési garanciát biztosít fizikai termék megrendelését követően, mely tartalmazza a fogyasztótörvény által előírt kötelező 14 napot. Nem nyomtatott, elektronikus vagy tudásalapú, tanácsadást nyújtó szolgáltatások esetén ez a visszafizetés nem érvényes.

IV. KÖNYVRENDELÉS, PDF FORMÁTUMÚ TUDÁSANYAGOK

A weboldalon meg lehet rendelni a Világot teremts, ne vállalkozást című nyomtatott könyvet és más letölthető PDF tananyagokat is. A weboldalon megjelenített termék kép a könyvek esetében a valós könyvborítónak az online illusztrációja, ennél fogva feltűnhetnek olyan kiegészítő elemek is mellette, amelyek nem részei az adott terméknek (pl. dekoráció). A letölthető tudásanyagok esetében a megjelenített termékfotó illusztráció. A termék fotókon megjelenő kiegészítők, hangulati elemek nem részei az eladásra kínált termékeknek. A weboldalon megjelenített termékek online megrendelőlap kitöltésével és elküldésével vásárolhatók meg. A weboldalon megrendelt fizikai termékeket az eladó házhozszállítással juttatja el megrendelőkhöz. A letölthető termékek esetében nincs házhozszállítás, mivel a termék elektronikus formátumú – ilyenkor a megrendelő a letöltési linket kapja meg emailben vagy csatolmányként kapja meg. A weboldalon megrendelhető digitális adattartalmak esetében a vásárló a megrendelés leadásával egyidejűleg hozzájárul, hogy az eladó megkezdje a teljesítést. Digitális adattartalmak megvásárlásakor a megrendelő tudomásul veszi, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási jogát.

A weboldalon feltüntetett árak végfelhasználói árak, 0% áfát tartalmaznak (AAM).

A megrendelés folyamata

A weboldalon nem szükséges regisztráció a megrendeléshez, de a leadott megrendelés csak akkor kerül feldolgozásra, ha a vásárló a megrendelőlapon található adatbeviteli mezőket maradéktalanul, egyértelműen kitölti. A megrendelőlap hibás, hiányos kitöltése esetén vagy értelmezhetetlen adatok közlése esetén a megrendelés teljesítését a weboldal üzemeltetője elutasíthatja.


A megrendelési folyamat röviden:


A megrendelő űrlap kitöltése után a MEGRENDELÉS gombra kattintva lehet elküldeni a megrendelést.
Az elküldött megrendelésekről emailben visszaigazolást küldünk. Ez a visszaigazolás általában hatvan percen belül megérkezik a megrendelőhöz. A weboldalon leadott megrendelések nem minősülnek írásbeli szerződésnek, nem kerülnek megőrzésre. A szerződéskötés nyelve magyar.

Megrendelések kiszállítása

A weboldal üzemeltetője arra a címre küldi a megrendelt fizikai terméket, amit a vásárló szállítási címként megad a megrendelőlapon. Ha hibás, hiányos szállítási adatokat közöl a megrendelő vagy a megadott címen, telefonszámon nem elérhető, akkor a kiszállítás sikertelen lesz; ilyen esetben ismételt kiszállítást a weboldal üzemeltetője nem vállal. Ha bármely okból a kiszállítás sikertelen, de a megrendelő a terméket kiszállítás előtt már kifizette, akkor a sikertelen kiszállítás költségeinek levonása után (1.500Ft) a kifizetett vételárat a weboldal üzemeltetője visszafizeti.
Letölthető termékek megrendelésekor az eladó a megrendelőlapon megadott email címre küldi a letöltéshez szükséges tudnivalókat. Ha a megrendelőlapon szándékosan vagy bármi más okból hibás email címet közöl a megrendelő, az eladót ezért semmiféle felelősség nem terheli.

Jogi felelősség kizárása: a szokeklaudia.hu weboldalon leadott megrendelés teljesítéséből vagy a teljesítés elmaradásából eredő bárminemű közvetett vagy közvetlen kárért a weboldal üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal.

Szállítási információk

A weboldalra beérkező fizikai termék megrendeléseket igyekszünk néhány munkanapon belül teljesíteni. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 08-16 óra között történik. A 16 óra után beérkezett megrendelések feldolgozása a következő munkanapon történik. Fizikai termékek esetében a szállítási idő a fizetési és szállítási módtól függően általában 2-4 munkanap.


Fizetési módok fizikai termékek esetén
» Egyéni banki átutalás
A megrendelést visszaigazoló emailben közölt utalási adatok alapján egyéni banki átutalással kell kifizetni a megrendelés végösszegét.
» Online fizetés kártyaadatokkal
Ennek részletei korábban a III.3. Megbízási díj, teljesítés, számlázás alcím alatt olvashatók.


Fizetési módok letölthető digitális termékek esetén
» Egyéni banki átutalás
A megrendelést visszaigazoló emailben közölt utalási adatok alapján egyéni banki átutalással kell kifizetni a megrendelt digitális adattartalmat.
» Online fizetés kártyaadatokkal
Ennek részletei korábban a III.3. Megbízási díj, teljesítés, számlázás alcím alatt olvashatók.

Elállási jog

Az elállási jog hivatalosan: az interneten megrendelt termékek esetében a termék átvételétől számított tizennégy napon belül a vevőnek lehetősége van arra, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Ilyenkor a vevőnek jeleznie kell ezt a szándékát az eladó felé, majd saját költségén, 14 napon belül intézkednie a termék visszaküldéséről.
Ha a megrendelt termék kiszállítása ingyenes volt, akkor az elállási jog gyakorlása esetén a megrendelőnek vissza kell fizetnie a termék kiszállításának költségét. Ha nem volt ingyenes, úgy az eladó finanszírozza a termék visszaküldését. Ha a visszaküldött termék nem alkalmas újraértékesítésre, a törvény rendelkezései szerint az eladó kérheti a termék nem rendeltetésszerű használatból eredő kárának megtérítését. Egyedi megrendelésre gyártott termékeknél nem gyakorolható az elállási jog, mivel a vásárló ilyenkor kifejezetten saját kérése szerint elkészített, előre egyeztetett egyedi tulajdonságokkal rendelkező terméket kap. Nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalmak esetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó a beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti az elállási jogát.

Elállási jog +16 nap:

A szokeklaudia.hu üzemeltetője a Világot teremts, ne vállalkozást c. nyomtatott könyv eladási árába foglalja + 16 nap ajándék elállási jogot a hivatalos, 14 napos elállási joghoz hozzáadva, így megrendelő 30 napos termékgaranciát kap a könyv átvételét követően. Ha a visszaküldött termék nem alkalmas újraértékesítésre, a törvény rendelkezései szerint az eladó kérheti a termék nem rendeltetésszerű használatból eredő kárának megtérítését.

Legutpljára frissítve: 2023. 05. 15.